Nyheder

Startside Stoffer Bøger EDB-programmer Mønstre Nyheder Julemønstre Nearly Insane Kurser Broderimønstre Dear Jane specielt Japanske bøger Tilbehør Blade Civil War 150-års blokke

På denne side kan du se de seneste nyheder.

På grund af nedlukningen får jeg kun meget få varer hjem, men de nye blade kommer hver anden måned.

 Blade:

Quiltmania nr. 139

Quiltmania nr. 140

 

Quiltmania nr. 141, januar/februar 2021

 

 

 

 

Specielle ting:
Dear Jane-specielt-siden. Her finder du stoffer, der ligner de stoffer, Jane Stickle brugte til sin quilt i 1863 - i ministykker til minipris. Også de nye, der er genoptrykt efter de oprindelige stoffer, brugt i Dear Jane-quilten.

Syr du Dear Jane, kan du finde nok forskellige stoffer til hele quilten på mine sider og få dem i ministykker til kun kr. 6,50! Se stofforslag og se også mine færdige blokke nederst på siden. Bogen og linealsættet kan du selvfølgelig også købe hos mig.

Du kan også komme på kursus i Dear Jane - se under kurser.

Nearly Insane-blokke - her kan du se de blokke, jeg har syet efter bogen Nearly Insane, som er lavet over en quilt syet i 1870.

På bogsiden finder du bogen Nearly Insane med alle blokkene i.

 

På siden med bøger, lige under Lucy Boston-bogen kan du se de blokke, jeg har syet efter bogen Patchwork of the Crosses, som er lavet efter et sengetæppe syet omkring 1950. Den 9.3.2018 har jeg lagt nye, lyse blokke på siden - de er til en mindre og lidt anderledes "Lucy".

På internettet er der enormt mange flotte Lucy Boston-blokke på Pinterest. Jeg har selv en Pinterest-opslagstavle, hvor jeg har samlet blokke.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Denne side er sidst opdateret den: 12. januar 2021